Julehyggeweekend 2019

23 nov 2019

Denne weekend (23-24. november) er der "dømt" julehygge i gartneriet.

Vi får besøg af verdensmesteren i bæredygtig chocolade - Friis-Holm Chokolade . De vil være i gartneriet i weekenden og sælge deres fyldte chokolade - som er helt nyt:) samt andet chokolade, og så vil der være mulighed for at købe varm chokolade. 

Til denne sæson har vi fået mange nye spændende indenfor de fleste kategorier, og de ”lover” rigtig godt, de vil ikke alle være i blomst, men der hvor de ikke blomstre, vil der være billeder.

De fleste krydsningerne og juleroserne vil som regel så småt starte deres blomstring nu.

I 2018 fortalte jeg og forskellen på julerosen og påskeklokkerne, det vil jeg gøre igen i år, for der er forskel ud over navnet??

Det er der på løvet, blomstringstidspunktet, mængden af blomster og ikke mindst, hvad den ene plante egner sig bedre til fremfor den anden.

Planterne vil alle være præsenteret i hver af deres kategorier, så derfor vil man kunne får et godt overblik over hvilke og hvor mange arter, vi har.

Igen i år har vi fået mange nye, og de vil alle blive vist og fortalt om.

Samtidig god mulighed for at stille spørgsmål og en god vejledning i og omkring planterne.

 

Hvordan ser vi forskellen på julerosen og påskeklokken?? og er der nogen ??? JA da - og det vil jeg (Marianne) fortælle og vise. Lørdag og søndag kl. 11.30

Derforuden er der færdig tilplantede krukker og kurve med forskellige juleroser, lidt juleri, kogler, mos, gran, spændende amaryllis, efterårsblomstrende safrancrocus og ikke mindst alle vores forskellige vinterhårdføre cyclamen - Husk at dufte til Purpurascens den er helt speciel, der står en del i store lerpotter/krukker, og hvor de blomstre.

Sidst men ikke mindst vil Bettina bage æbleskiver og der vil være hjemmelavet gløgg og/eller kaffe/the.

Der er åbent begge dage fra 10.00 til 16.00.

Jeg håber, rigtig mange vil lægge vejen forbi, og glæder mig til vi ses.

 

X

Din indkøbskurv er tom.