Julehygge i gartneriet 2018

24 nov 2018

Denne weekend (24-25. Nov.) er der "dømt" julehygge i gartneriet.

Annette kommer med sine helt fantastiske julekreationer fremstillet i gran, halm, pil eller i kombination, så der er rig lejlighed til at få en smuk advendtskrans med hjem, eller en fin juledekoration til ude såvel som inde. 

Der vil være juleroser i lange baner. Indenfor helleborus niger har vi fået et par nye spændende sorter, og der er godt med blomster i dem. Der er igen i år nogle HELT nye og helt fantastisk smukke  Ice Rose krydsninger til krukkerne. Helleborus orientalis lader lidt vente på sig, men der står mange med store farvevisende knopper.

Hvordan ser vi forskellen på julerosen og påskeklokken?? og er der nogen ??? JA da - og det vil jeg (Marianne) fortælle og vise..lørdag og søndag kl. 11.30

Som noget helt nyt vil der i år være mulighed for at se de forskellige arter stillet frem/op ved siden af hinanden. Der er rigtig mange forskellige indenfor de forskellige arter - bare af julerosen/helleborus niger har vi 16 forskellige. Så planen er at lørdag og søndag begge dage kl. 11.30 vil jeg (Marianne) fortælle lidt om forskellen på de forskellige arter vi har.
For hvad ER forskellen, og hvad betyder forskellen?? hvilke egner sig bedst til haven, hvilke til krukker, og sidst men ikke mindst lidt generelt om selve pasningen.

Derforuden er der færdig tilplantede krukker og kurve med forskellige juleroser, lidt juleri, kogler, mos, gran, spændende amaryllis, efterårsblomstrende safrancrocus og ikke mindst alle vores forskellige vinterhårdføre cyclamen - Husk at dufte til Purpurascens den er helt speciel, der står en del i store lerpotter/krukker, og hvor de blomstre.

Sidst men ikke mindst vil Bettina bage æbleskiver og der vil være hjemmelavet gløgg og/eller kaffe/the.

Der er åbent begge dage fra 10.00 til 16.00.

Jeg håber, rigtig mange vil lægge vejen forbi, og glæder mig til vi ses.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                        

 

X

Din indkøbskurv er tom.