HELLEBORUSFESTIVAL 2017

18 mar 2017

HELLEBORUSFESTIVAL 18 og 19 marts 2017 hvor der er åbent fra kl. 10.00 - 16.00 begge dage.

Lille Egede Flettekreds vil være i gartneriet i weekenden som et arbejdende værksted, og der vil være mulighed for at få afprøvet egne færdigheder samt få et godt råd med på vejen.

De to keramikere Nelly Gaskin og Lene Hansen som har værksted og galleri på Bruuns-hjørne i Skælskør er for 3 gang at finde til vores Helleborus festival, og det vil være muligt at se, røre, købe og  få en snak med karamikerne. Deres samarbejde omkring keramikken er med hjertet og humør. Det er  altid en fryd for øjet, at se deres Høns, Elefanter, havekrukker, deres kendte unukke Rakuginer og meget andet. www.rakuginer.dk    

Haveselskabets Sydvestsjællandafdeling vil igen i år være til stede. Først og fremmest glæder de sig til at repræsentere Haveselskabets mange lokale aktiveteter, som alle kan deltage i den kommende sæson. Listen af aktiveter er den største i årevis og indeholder bl.a. plantemarkeder, foredrag, haverejser, betonstøbning, kør kør selv ture og havevandringer. På standen glæder de sig til at få spændende haverelaterede diskussioner med de besøgende, der vil i weekenden være gode medlemstilbud på standen.

Noget nyt og spændende er, at vi har fået Ole og Jens Jørgen fra Nordic Bonsai Center til at være med på festivallen i år, og det gælder vi os rigtig meget over. De vel præsentere en lille udstilling af Ole's egne bonsai træer, derudover vil Ole arbejde på et bonsai træ og dermed vise, hvordan man laver og/eller vedligeholder et bonsai træ, og sidst men ikke mindst vil de svare på spørgsmål.  www.nordic.bonsai.dk

Foredraget bliver i år Lene Tvedegaard forfatter og ejer af gartneriet Toftegaard. Lene kommer om lørdagen og holder fordrag om drivhusplanter. Gartneriet Toftegaard er økologisk og meget kendte for deres spiselige planter. Der vil være mulighed for at få informationsmateriale fra gartneriet samt købe en af Lene's mange bøger. der vil være foredrag om lørdagen kl. 11.00 og igen kl. 13.00.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe, the, kage og/eller en let frokost og dertil drikke øl, vand eller et glas vin.

Sidst men ikke mindst vil der være SMUKKE blomstrende helleborus i alle afskygninger, og der vil være vejledning og support vil at finde den rigtige, samt få vejledning til plantning og pasning.  

 

 

X

Din indkøbskurv er tom.