Sæson åbning

12 okt 2019

 

Så er det igen tid til en ny sæson med helleborus/juleroser/påskeklokker.

Vi åbner i weekenden den 12 og 13 oktober 2019, det er noget før end vi plejer, men helleborus er RIGTIG smukke at have stående i efterårskrukkerne.

Det bliver en åbning med mange nye helleborus, de blomstre ikke endnu, men ud fra billederne ser de RIGTIG spændende ud, og der er nye indenfor de fleste kategorier - ikke lige mange af dem alle, da de lige skal "rigtig opformeres", men det bliver SÅ godt:).

Cyclamen i stor stil, og på dette tidspunkt vil det specielt være de efterårsblomstrende/hederifolium, der vil være i fuldt flor.

Så er der heksekoste i rigtig mange spændene former og arter, samt forskellige buske vinter eller forårsblomstrende.

Der vil også være forskellige stauder m.m.

Sidst men ikke mindst så kommer Fred og Simone fra firmaet  Van Tubergen, viser og sælger af deres spændende løg, knolde, planter m.m. Det er muligt at forudbestille via deres hjemmeside, og de vil tage bestillingen med. De har rigtig mange "spændende ting", det er ikke alt, der er på hjemmesiden, men skriv en mail  til dem med ønsker, måske har de dem eller de kan skaffe dem  - www.vantubergen.nl   . Det er muligt at få tilsendt deres katalog på pdf  via mail til info@vantubergen.nl    

Så er der kaffe, the og et stykke kage.

 

 

X

Din indkøbskurv er tom.