Åbningstider

Vi har åbent alle lørdage og søndage fra 11-15.

OM GARTNERIET

Gartneriet Spiren ligger ved Skælskør. Vi dyrker påskeklokker, Helleborus orientalis-hybrider; både dobbelte og enkelte, samt den almindelige julerose, Helleborus niger. De fleste planter er frøformerede, og når det handler om påskeklokker, resulterer det i de mest fantastiske blomster i indtagende farver og former. Bemærk, at planterne dyrkes i vore uopvarmede drivhuse og på friland. Dette sikrer fuld hårdførhed, når de flytter ud i haverne.

Når alt går gråt i gråt er det helsebringende at gå rundt under glas og nyde alle de smukke vækster, der bringer lys og glæde i den mørke del af året. Vi har åbent i vinterhalvåret, hvor du er velkommen til at komme og besøge vores drivhuse ved Skælskør. Er der for langt, skal du være velkommen her på Gartneriet Spirens webshop, hvor vi håber, du vil finde planter, der passer til dine drømme.

Hvis du har noget særligt i tankerne, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, så er vi behjælpelige med at finde netop det, der glæder dit havehjerte!

Nogle mener, at Skælskør ligger lidt fra alfarvej, men vi er trods alt ikke længere væk end en god times bilkørsel fra København eller en lille halv time fra Storebæltsbroen. Rigtig mange kunder finder herned, og vi har den store glæde, at mange kommer igen år efter år for at finde planterne. Ikke to er ens!

Har i lyst til at tage en udflugt til Vestsjælland, og kombinere et besøg hos Gartneriet Spiren med andre besøg, er der god inspiration at finde her:

Visit Syd Vest Sjælland

BESØG GARTNERIET

”Vi” er et lille gartneri ved Skælskør med nordens største udvalg af Juleroser/Påskeklokker/Helleborus, som vi har haft og dyrket i gartneriet gennem 20 år.

Vi har rigtig mange forskellige arter og krydsninger både tidligt og sent blomstrende, nogle der er rigtig gode til krukker, og andre der er bedre velegnet til haven.

Foruden Helleborus har vi en masse spændene løg og vinterhårdføre vækster.
Vores åbningsperiode er fra primo nov. til medio april; fredag, lørdag og søndage, og derudover har vi en masse spændende arrangementer, du kan læse om her.

Det er muligt at kombinere besøg i gartneriet med en frokost i Skælskør.

Yderligere aktiviteter i nærområdet:
Borreby Gods tilbyder rundvisning, Vejlø Præstegaard har Dorthealiljer i lange baner, Guldagergaard har international keramik, besøg VisitVestsjælland for mere inspiration 🙂

Jeg håber denne invitation har skabt interesse, jeg hjælper gerne til med yderligere information og assistance på marianne@gartnerietspiren.dk
Ved behov for besøg udenfor åbningstiderne, kan dette planlægges.

På glædeligt genhør
Marianne Rostén – Gartneriet Spiren

LINKS VI KAN LI´

HAVESELSKABET

KAPTAJNHUSET I SKÆLSKØR

BOTANIA_DK
En ven af gartneriet, og en skøn Instagram-profil

AVONBULBS
En af vores yndlingsforhandlere af løg