Helleborusfestival 2020

14 mar 2020

HELLEBORUSFESTIVAL 14 og 15 marts 2020 hvor der er åbent fra kl. 10.00 - 16.00 begge dage.

Til foredraget er foredragsholderen næsten på plads….

Vi gentager succeen : Løgfirmaet Van Tubergen fra Holland kommer i weekenden og sælger pottede forårsløg samt sælger sommerløg og spændende planter, det bliver SÅ godt, deres hjemmeside  er www.vantubergen.nl  der kan evt. bestilles :) 

Lille Egede Flettekreds vil være i gartneriet i weekenden som et arbejdende værksted, og der vil være mulighed for at få afprøvet egne færdigheder samt få et godt råd med på vejen.

Haveselskabets Sydvestsjællandafdeling vil igen i år være til stede. Først og fremmest glæder de sig til at repræsentere Haveselskabets mange lokale aktiviteter, som alle kan deltage i den kommende sæson. Listen af aktiviteter er den største i årevis 

og indeholder bl.a. plantemarkeder, foredrag, haverejser, betonstøbning, kør selv ture og havevandringer. På standen glæder de sig til at få spændende haverelaterede diskussioner med de besøgende, der vil i weekenden være gode medlemstilbud på standen.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe, the, kage og/eller en let frokost og dertil drikke øl, vand eller et glas vin.

Sidst men ikke mindst vil der være SMUKKE blomstrende helleborus i alle afskygninger, og der vil være vejledning og support til at finde den rigtige plante, samt få vejledning til plantning og pasning.

 
 
 
 

X

Din indkøbskurv er tom.