Helleborusfestival 2020

14 mar 2020

HELLEBORUSFESTIVAL 14 og 15 marts 2020 hvor der er åbent fra kl. 10.00 - 16.00 begge dage.

Til foredraget i år har vi været så heldige at Ulf Sill fra Mörum i Sverige til at komme. Ulf er plante entusiast, og besidder en rigtig stor viden omkring planter. hans største interesse er skov- og skyggeplanter, og det bliver netop dem, han vil fortælle om denne weekend. Der er en stor bonus, og det er, at Ulf vil have en del forskellige spændende planter med til salg. Foredraget vil være kl. 11.30 både lørdag og søndag.

 

Vi gentager succeen : Løgfirmaet Van Tubergen fra Holland kommer i weekenden og sælger pottede forårsløg samt sælger sommerløg og spændende planter, det bliver SÅ godt, deres hjemmeside  er www.vantubergen.nl  der kan evt. bestilles :) 

Lille Egede Flettekreds vil være i gartneriet i weekenden som et arbejdende værksted, og der vil være mulighed for at få afprøvet egne færdigheder samt få et godt råd med på vejen.

Haveselskabets Sydvestsjællandafdeling vil igen i år være til stede. Først og fremmest glæder de sig til at repræsentere Haveselskabets mange lokale aktiviteter, som alle kan deltage i den kommende sæson. Listen af aktiviteter er den største i årevis 

og indeholder bl.a. plantemarkeder, foredrag, haverejser, betonstøbning, kør selv ture og havevandringer. På standen glæder de sig til at få spændende haverelaterede diskussioner med de besøgende, der vil i weekenden være gode medlemstilbud på standen.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe, the, kage og/eller en let frokost og dertil drikke øl, vand eller et glas vin.

Sidst men ikke mindst vil der være SMUKKE blomstrende helleborus i alle afskygninger, og der vil være vejledning og support til at finde den rigtige plante, samt få vejledning til plantning og pasning.

 
 
 
 

X

Din indkøbskurv er tom.