HELLEBORUSFESTIVAL 2019

16 mar 2019

HELLEBORUSFESTIVAL 16 og 17 marts 2019 hvor der er åbent fra kl. 10.00 - 16.00 begge dage.

Til foredraget denne festival er vi så heldige, at selveste slotsgartneren Peter Bonde Poulsen fra Egeskov Slot kommer og fortæller om 'Livets gang på Egeskov'. Det er lørdag kl.11.00.

NYT NYT NYT: JUBII Løgfirmaet Van Tubergen fra Holland kommer i weekenden og sælger pottede forårsløg samt sælger sommerløg, det bliver SÅ godt, deres hjemmeside  erwww.vantubergen.nl  der kan evt. bestilles :) 

Lille Egede Flettekreds vil være i gartneriet i weekenden som et arbejdende værksted, og der vil være mulighed for at få afprøvet egne færdigheder samt få et godt råd med på vejen.

Haveselskabets Sydvestsjællandafdeling vil igen i år være til stede. Først og fremmest glæder de sig til at repræsentere Haveselskabets mange lokale aktiviteter, som alle kan deltage i den kommende sæson. Listen af aktiviter er den største i årevis og indeholder bl.a. plantemarkeder, foredrag, haverejser, betonstøbning, kør selv ture og havevandringer. På standen glæder de sig til at få spændende haverelaterede diskussioner med de besøgende, der vil i weekenden være gode medlemstilbud på standen.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe, the, kage og/eller en let frokost og dertil drikke øl, vand eller et glas vin.

Sidst men ikke mindst vil der være SMUKKE blomstrende helleborus i alle afskygninger, og der vil være vejledning og support vil at finde den rigtige, samt få vejledning til plantning og pasning.  

X

Din indkøbskurv er tom.