HELLEBORUSFESTIVAL 2018

17 mar 2018

HELLEBORUSFESTIVAL 17 og 18 marts 2018 hvor der er åbent fra kl. 10.00 - 16.00 begge dage.

Foredraget bliver i år af landskabsarkitekt Jane Schul Schul.dk  Der bliver foredrag om lørdagen kl.11.00 og igen kl. 13.00.

Lille Egede Flettekreds vil være i gartneriet i weekenden som et arbejdende værksted, og der vil være mulighed for at få afprøvet egne færdigheder samt få et godt råd med på vejen.

De to keramikere Nelly Gaskin og Lene Hansen som har værksted og galleri på Bruuns-hjørne i Skælskør er for 4 gang at finde til vores Helleborus festival, og det vil være muligt at se, røre, købe og  få en snak med keramikerne. Deres samarbejde omkring keramikken er med hjertet og humør. Det er  altid en fryd for øjet, at se deres Høns, Elefanter, havekrukker, deres kendte unikke Rakuginer og meget andet. www.rakuginer.dk    

Haveselskabets Sydvestsjællandafdeling vil igen i år være til stede. Først og fremmest glæder de sig til at repræsentere Haveselskabets mange lokale aktiviteter, som alle kan deltage i den kommende sæson. Listen af aktiviter er den største i årevis og indeholder bl.a. plantemarkeder, foredrag, haverejser, betonstøbning, kør selv ture og havevandringer. På standen glæder de sig til at få spændende haverelaterede diskussioner med de besøgende, der vil i weekenden være gode medlemstilbud på standen.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe, the, kage og/eller en let frokost og dertil drikke øl, vand eller et glas vin.

Sidst men ikke mindst vil der være SMUKKE blomstrende helleborus i alle afskygninger, og der vil være vejledning og support vil at finde den rigtige, samt få vejledning til plantning og pasning.  

X

Din indkøbskurv er tom.