Helleborus Festival 2014

22 mar 2014

 

HELLEBORUS FESTIVAL D. 22. – 23. MARTS 2014 KL. 10 – 16

Ihhh! Hvor vi glæder os til at slå dørene op for jer til dette års Helleborus-festival. Sæt straks et X i kalenderen, vi glæder os til at se jer!

PROGRAM

Begge dage:

Drivhusene er som altid åbne og vi præsenterer alverdens skønne Helleborus i fuldt flor. Kom og bliv bjergtaget af de yndigste og mest alfeagtige blomster.

Helle Nørby fra www.byhellenoreby.com fremviser et bredt udvalg af sine unikke belægningssten og vidunderlige botaniske brugskunst, bl.a. vaser udviklet specielt til Helleborus´ skrøbelige stilke. I år tager hun også skåle med, der har særlige udsmykninger inspireret af Helleborus. Du vil også kunne få en snak med hende om dine belægningsdrømme, da hun udfører på bestilling.

Work shop: Lille Egede Pileflettergruppe kommer med 5-10 flettere, der vil illustrere, hvordan man fletter. Du er velkommen til at tage pilen i hånden og afprøve dine fletteevner. Gruppen har masser af eksempler med på deres flet.

• Haveselskabets Næstved afd. sælger kaffe og kage og tager en snak om haver.

• Potato pot´s opfindere Mona og Eigil Asmussen www.potatopot.com viser, hvordan man får det optimale udbytte af kartoffelpotten. De vil demonstrere og være behjælpelige med at svare på spørgsmål.

Claus Pedersen fra dekorations- og kursusvirksomheden www.munkhus.dk har arbejdende værksted, hvor han giver tips til, hvordan man kan frembringe en dekoration, med et helt unikt udtryk. Desuden fremviser han mange forskellige eksempler på dekorationer af naturens materialer.

EKSTRA! KUN LØRDAG:

Som ”Special guest” får vi besøg af Jytte Abildstrøm, der laver løjer og fortæller skæve og skøre historier – Det er kl.11.30 og igen kl. 13.30.

EKSTRA! KUN SØNDAG:

Kom og hør Birgit Helbo fra www.helbohaveplaner.dk fortælle om sin have, sin haveglæde samt om at lægge planer for havens forskellige bede og vækster. Hun giver en masse gode råd og forslag til, hvordan man kan gribe det an. Det vil være kl. 11.00 og igen kl. 13.00.

HUSK UFORPLIGTENDE TILMELDING PÅ MARIANNE@GARTNERIETSPIREN.DK

X

Din indkøbskurv er tom.