Om gartneriet

Gartneriet Spiren ligger ved Skælskør. Vi dyrker påskeklokker, Helleborus orientalis-hybrider; både dobbelte og enkelte, samt den almindelige julerose,Helleborus niger. De fleste planter er frøformerede, og når det handler om påskeklokker, resulterer det i de mest fantastiske blomster i indtagende farver og former. Bemærk, at planterne dyrkes i vore uopvarmede drivhuse og på friland. Dette sikrer fuld hårdførhed, når de flytter ud i haverne.

Når alt går gråt i gråt er det helsebringende at gå rundt under glas og nyde alle de smukke vækster, der bringer lys og glæde i den mørke del af året. Vi har åbent i vinterhalvåret hvor du er velkommen til at komme og besøge vores drivhuse ved skælskør. Er der for langt, skal du være velkommen her på Gartneriet Spirens webshop, hvor vi håber, du vil finde planter, der passer til dine drømme. Hvis du har noget særligt i tankerne, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, så er vi behjælpelige med at finde netop det, der glæder dit havehjerte!

Nogle mener, at Skælskør ligger lidt fra alfarvej, men vi er trods alt ikke længere væk end en god times bilkørsel fra København eller en lille halv time fra Storebæltsbroen. Rigtig mange kunder finder herned, og vi har den store glæde, at mange kommer igen år efter år for at finde planterne. Ikke to er ens!

Har i lyst til at tage en udflugt til Vestsjælland, og kombinere et besøg hos Gartneriet Spiren med andre besøg, er der god inspiration at finde her:

Visit Syd Vest Sjælland

Eller se på Visit Syd Vest Sjællands e-page folder her

X

Din indkøbskurv er tom.